Minnesförlust
Gissa om jag blev irriterad på mig själv när jag var halvvägs ut till Skiftinge och kommer på att jag glömt vattenflaskan i kylskåpet på jobbet. En dag när jag nästan enbart har springportar och det är 30 grader i skuggan och gassande sol. Jag började bli illamående av värmen redan efter halva rundan. Det är lite konstigt att man blir så mycket törstigare när man vet att man inte kan dricka, än när man faktiskt har något med sig. Jag som hade varit duktig och fryst vattnet över natten för att det skulle hålla sig kallt hela dagen.
Tack och lov så överlevde jag ju trots allt. Tror att jag drack flera liter när jag kom tillbaka till kontoret. Det kändes så iallafall. Förhoppningsvis har jag nu lärt mig en läxa och kommer inte att göra om det misstaget igen...
3
Idag är det den 29 juni vilket betyder att Jimmy och jag har varit tillsammans i 3 månader. Underbart om jag får säga vad jag tycker. Det är så skönt när man hittar någon som man kan göra allt med, men ännu bättre när man hittar någon att göra ingenting med. När man bara kan vara och allt är bra ändå. Allt är så okomplicerat med oss två, på ett bra sätt. Helt perfekt. Älskar det!

Dagen till ära öppnade vi en flaska Sparkling-vin och tog ett par glas innan vi gick ner till Grappa. Tur att man har kontakter för det var smockat med folk och fullbokat på alla uteserveringar på bargatan. Men god mat fick vi tillslut iallafall så nu är allt toppen. :)


Kärlek

Skön dag

Imorse var det inte kul att vakna. Men upp kom jag och det började bra på jobbet. Det var knappt någon post alls till Torshälla och bara en pall till 633, men när vi skulle köra fram 633-pallen och börja splitta så är det bara post till 632. Några sekunder senare kommer lastbilen tillbaka för att byta pall eftersom vi fått det andra kontorets post istället för vår egen. Vi allihopa stod i några minuter och väntade spänt och bad till gudarna att vår pall skulle vara mindre än den vi fått från början. Och det var den! Bra start på dagen med andra ord. 

Förutom att hela stödet lossnade på min moppe när jag packade den och allt välte så gick allt superbra. Jag fick en annan moppe och sedan var det bara att köra. Bara två back hade jag med mig ut till Torshälla så jag var tillbaka på kontoret redan strax efter 11. Lite efterarbete och sedan lunch innan vi gick hem vid 12. Skönt är bara förnamnet. :)

Nu ska jag byta om och vänta på att mamma ska komma så vi kan åka och bada i värmen.