Basilica
Bara för att jag skrev i söndags att mina pizzatallrikar inte används så värst ofta så blev det av ikväll igen. Oopsi! Det var helt och hållet lathet och dålig planering som låg bakom den lilla missen. Jag jobbade i förskolan fram till kvart över tre och efter det så blev det en sväng till K-rauta och Mio för lite ärenden, vilket gjorde att mitt gymbesök blev extremt sent. Oh well, så kan det bli ibland.
 
Efter rekommendationer så testade vi att hämta från Basilica ute på Tuna Park. Deras Aragosta Pizza (kräftpizza) var väldigt lik Grappas räk- och kräftpizza, fast till ungefär halva priset. Inte tokigt alls! Dessutom ingår tydligen pizzasallad till alla pizzor.
ELCE Stockholm
Fina kuddarna från ELCE Stockholm har tagit plats i soffan. Jag fick de två kuddfodralen och ett doftljus när jag började prenumerera på Sköna hem i våras, men de blev bortglömda i klädkammaren av någon outgrundlig anledning. Jag upptäckte dem i förra veckan och tog mig genast till Åhléns för att köpa innerkuddar. Blev bra tycker jag!
Stickat
Jag har och har alltid haft otroligt svårt för stickat, vilket är synd för det är ju urmysigt såhär på hösten och vintern. Därför blir jag alltid extra glad när jag väl hittar stickade tröjor som faktiskt inte känns stickiga eller kliar mot min hud. På sistone har jag haft tur och det har blivit två från Holly & Whytes kollektion för Lindex och ytterligare en från Lindex egna märke. Kategorin bästa pris vinner dock tröjan här på bilden. En Vero Moda-tröja som är riktigt skön och gick loss för under hundralappen på Nelly. Den har jag myst runt i hela dagen!