It all has come to an end
NYÅRSAFTON NU DÅ !
Mindre än 23 timmar kvar till det nya året och har fortfarande inte planerat morgondagen riktigt. Känns sådär. Klockan ringde 9 imorse och då var det bara att pallra sig upp och duscha, käka frukost och sen åka ner till Hälsostudion för att plocka och färga fransar och bryn lagom till nyår och allt. Väldigt skönt även om man får en smärre chock varje gång man går förbi en spegel.
Sedan var det vidare till stan för att inhandla något passande att ha på sig imorrnkväll. Vilket som sagt inte är det lättaste när man knappt vet vad man ska göra ens. Vill minnas att det var exakt samma sak förra året. Kunde ju tycka att man borde lärt sig något då och fixat allt tidigare det här året men nejnej. Varför bryta en tradition liksom? Överskattat att vara ute i god tid. Efter mycket letande blev det iallafall en svart klänning och lite smycken till det så det får duga. Fick senare sällskap av Madde och Becca så vi gick till Waynes för en sen lunch och lite tjejsnack. 

Lite segt att vara ute i sista minuten..  Nästa år ska jag verkligen planera månader i förväg så man slipper stressen i slutet. Kanske kan bli ett bra nyårslöfte.. Har tre olika alternativ bara gällande middagen så det blir väl helt enkelt att se vart fötterna bär. Ska nog testa att sova på saken.
Natti<3
Changes

Jag är sjutton inte smart någonstans. Har helt tappat det där med tidsuppfattning nu när det är lov och allt! Bokade tid för att klippa mig för flera månader sedan och var 110% säker på att det var idag klockan 12. Men icke sa nicke! Halv 11 ringer mamma och väcker mig och säger att frissan just var inne och handlade av henne och nämnde att jag skulle klippt mig kl 12 IGÅR! Kul. Inte det att jag nu säkert måste vänta minst en månad innan det finns någon ny tid, utan det jobbiga är ju att man måste betala för det uteblivna besöket... Suck kan man säga. Menmen inte mycket att göra åt nu ändå. Blir så trött på mig själv bara.
Imorrn ska jag iallafall till hälsostudion för fransar och bryn så den tiden har jag nu dubbel och trippelkollat så att den stämmer och jag tänker sätta minst tre alarm för säkerhets skull. Man vet ju aldrig liksom.

Sitter nu mitt i röran i mitt rum medan pappa målar om. Tycker det blir riktigt snyggt faktiskt! Grått och svart istället för det gamla blå. Så det blir nog bra sen när det blir klart och jag har köpt nya möbler och sånt också :) 

And then it was over..
Så var julen över för i år då! Känns lite sorgligt men ändå skönt på något sätt. Har varit en mysig helg i vilket fall. Julafton firades här hemma med familj och släkt och som vanligt blev det alldeles för mycket mat. Tur det bara är jul en gång om året haha. Fick en himla massa bra julklappar också, fast jag inte hade önskat mig en enda sak i år. Annars brukar det skrivas önskelista långt i förväg, men inte det här året inte.

Juldagen tillbringades på lite olika håll i stan. Riktigt trevligt var det. Sitter nu och väntar på att ett smartskaft som gav mig båda sina nycklar när han försvann iväg ska höra av sig om att han vill in i sin lägenhet. Tur man var klyftig nog att inte slänga in dem i brevinkastet som man blev ombedd att göra! Kunde ju blivit riktigt bra då.

Men nu somnar jag snart så ska nog ta mig en liten powernap framför tvn!