Älska rea!

Ibland är rean nästan för bra. I helgen fyndade jag en Stelton-termos som jag gluttat på alldeles för länge till halva priset på Mio. Snacka om kap! 
Sedan bar det vidare mot Cervera där jag tidigare i veckan köpt en blågrön iittala-skål, också till halva priset, för att se om det fanns några fler kvar. Ett mejl om att ta 3 betala för 2 på alla reavaror hade nämligen trillat in i min inkorg. Med en värdecheck på 100 kr så betalade jag därför 199 kr för tre skålar. Ordinarie pris 299 kr styck. Jag skämdes nästan när jag betalade. Galet! Men de blir finfina att servera glass ur i sommar.
Sovmorgon

Måndag! Sista veckan innan semester, så nu är det verkligen slutspurt. Som vanligt börjar jag veckan med sovmorgon, lite extra just idag till och med tack vare sommartidsförkortningen som gäller i kommunen. Jag passar på att njuta av min bok och en skål med jordgubbar och mjölk. 

Vi fick se höstens schema i förra veckan, och största förändringen för mig blir just måndagarna. Från sovmorgon till öppning... Jag går njuta nu helt enkelt. Fin måndag på er!
Strawberry margaritas


Alltså kolla drinkarna! Om karriären inom IT går åt skogen kan han verkligen satsa på att bli bartender min karl. Lika farligt goda som fina var de. Kalaskväll på balkongen igår som ni ser. Ibland måste man lyxa till det lite extra.

Dagen idag går i lugnets tecken. Ett par tvättmaskiner har körts, men annars har jag legat raklång i soffan på balkongen med boken Vattenänglar av Mons Kallentoft. En spännande bokserie som jag verkligen kan rekommendera.