Bättre pris på barnmat!
Ett paket innehållandes bl.a barn mat till grymt pris har landat hemma hos oss. Matsmart.se utklassar matbutikerna rejält när det gäller pris, och visst är en del utgånget eller med kort datum, men är man på alerten och har koll så kan man göra riktiga kap. Tips, tips till småbarnsföräldern.
Vi köpte dessa 18 HIPP-burkar för 45 kr och de går ut i datum vid årsskiftet. På Coop betalar man 50 kr för 5 stycken. Stor skillnad och väl värt, trots fraktkostnad på det också. Selma testade idag den med kalkon och grönsaker och hon åt upp rubbet. Så himla roligt att få vara med på hennes smakresa och se vad hon gillar och inte gillar. Hittills har ingenting direkt ratats, men det märks ju när det är en konsistens eller smak som hon inte är van vid. Dagens mellis blev ostsmörgås, clementin och banan. Mums filibabba, enligt Selma själv. Golvet är självklart täckt av alla tre komponenter i nuläget... Life with kids!

(null)

BLACK WEEK
Black week är igång, uppladdningen inför den stundande black friday och jag har självklart en kod hos Twistshake att erbjuda er. Om ni anger "niilssonsara30" i kassan så får ni 40% rabatt på neonsortimentet och 30% rabatt på allt det övriga. Perfekt att inhandla julklapparna till bra pris!


(null)
I samarbete med Twistshake.
Träningsflow
Det här med träning har så länge jag kan minnas varit en stor del av mitt liv. Innan jag blev gravid tränade jag ungefär 5-6 gånger i veckan, väldigt varierat och en härlig mix av löpning, gruppträning, styrketräning och stretch/yoga. Veckans dagar har aldrig riktigt räckt till för att jag ska hinna med allt jag skulle vilja, men jag har alltid varit noga med att få till vilodagar emellanåt. VIKTIGT! Bra sömn och vilodagar är A och O.
Den som hängde med här under graviditeten vet att jag tränade mycket genom hela graviditeten också, faktiskt så gjorde jag det sista gympasset dagen innan beräknad förlossning. Jag tackar mig själv för det såhär i efterhand, eftersom jag återhämtat mig så bra efteråt och faktiskt inte tappade så farligt mycket av varken kondition eller styrka. 

Just att få till träning har det väl gått lite upp och ner med sedan Selma föddes, av förståeliga själ. Jag har absolut tränat, men ett pass med mammaträningsgruppen eller på gymmet med bebis blir inte alltid vad man skulle kalla kvalitativ träning. All träning är bra träning och man ångrar aldrig ett pass, men det är inte alltid lätt. Men! Håll i er nu, för de senaste två veckorna har jag lyckats ta mig iväg själv kvällstid och därmed fått till fyra pass i veckan. Bra pass. Som i en handvändning är jag morgonpiggare, har mer energi, känner mig stark (och duktig!), är gladare och äter bättre. Håller tummarna för att detta träningsflow är här för att stanna för imorgon kör jag igång med halvmaraton-program, men mer om det imorgon när jag ska köra första passet.

Nu ska jag testa ett av Actics senaste gruppträningspass, Zone by Actic. Hoppas att detta babbel kanske bidrog till någon typ av liten motivationsboost och får åtminstone någon där ute att pallra sig iväg till gymmet trots vintermörkret!❤️

(null)