Heelg!
Äntligen helg nu! Dessvärre är jag sjuk. Det är mindre roligt. Men ändå skönt med helg efter en kaotisk vecka! Försov mig i tisdags så missade hela skoldagen. Måste påpeka att den ändå bara bestod av två lektioner så det var ingen katastrof så, men fattar ändå inte hur det gick till.. Hur som helst så kom jag hem vid fyra på eftermiddagen och ägnade över sex timmar åt att skriva tävlingsbidrag till UF. Inte det roligaste man kan göra måste jag säga. Tror aldrig någonsin jag har varit så stressad som jag var den kvällen. Tre uppsaster, tidspress och trötthet är ingen bra kombo!
Dum som jag var så tränade jag i onsdags trots att jag var lite småförkyld så är nu istället dunderförkyld och har feber. Bet ändå ihop och gick till skolan igår, mest för att jag skulle till tuna park med Sofia efteråt hehe. Mycket trevligt.
Denna dag blev det dock ingen skola. Eller ett kort besök för att hämta några papper som jag behöver för en uppsats som ska in på måndag fick jag stå ut med. Resten av dagen har tillbringats framför tvn med mysiga filmer, soppa, grönt te och en överdos av c-vitamin. Vad gör man inte för att bli frisk? Börjar allvarlogt överväga att testa något av de där förkylningspillerna som finns på reklamerna på tv. Frågan är hur bra de faktiskt fungerar. Det är väl lite tveksamt kanske. Måste iallafall pigga på mig till imorgon för då är det biltvätt och bowling som gäller! Väldigt taggad för bowlingen faktiskt. Tycker det är riktigt roligt även om jag är sämst på det. Det fanns en tid när jag var bra på det men det har gått över av någon konstig anledning. Trodde det var som att cykla, något man mer eller mindre kan utan att göra det alltför ofta. Men ack så fel man hade. Men ingen som har sagt att man inte kan ha kul fastän att man inte vinner:)

Nu ska jag återgå till att läsa Stolthet och Fördom. Gillar den faktiskt även om språket är antikt. Mysig historia:)
TikTok
Och så var det söndag igen då... Himla deprimerande dag egentligen. Fast lite bättre idag än vanligt för jag är i princip ledig imorrn så slipper ångest för skola om inte annat. Det gillar vi!
Har varit en riktigt trevlig helg faktiskt. Dock alldeles för lite sömn känner jag nu. Men vafan man är bara ung en gång! I fredags blev det skola, tuna med Madde för att hitta present till hennes kille och sen åkte babe och jag till Gurra och Marre där det blev matlagning, vin och film. Skandal att jag inte sett Braveheart förut fast den gått på tv tusen gånger. Men den var väldigt bra faktiskt:)
Sov sedan 4 timmar den natten av någon konstig anledning. Tycker att man borde sova länge efter att ha varit vaken i nästan 24 timmar men icke sa nicke! Hade sedan långtråkigt när jag kom hem vid 12 igår så tog en sväng till tuna och spenderade en himlans massa pengar på egentligen onödiga grejer. Men är det rea så är det. Efter träning åkte vi sedan till Gustav där det serverades hemgjord pizza och friterad banan med glass. Inte tillsammans då alltså men. Mycket gott var det även om Gustav som lagat det mesta klagade:) sedan blev det krogen så nu har jag ont i halsen för att jag skrek för mycket/är på väg att bli sjuk. Svårt att veta vilket.

Sitter vid min skoldator och skriver "Bästa UF-företag"s-uppsats eftersom jag fortfarande inte fått tillbaka min dator än. Går sådär nu faktiskt så ska ta en paus och hitta på något annat en stund. En film kanske?


vi är ju bara så snygga i våra arbetskläder !
Trååk
Kul det är med håltimme från 10.35 till 15.00. Känns väldigt meningsfullt att vara i skolan då måste jag säga. Har den senaste timmarna suttit i kafeterian med ett par från klassen och skrivit tävlingsuppsatsen till "Bästa UF-företag" medan de spelar kort. Väldigt långsamt går det och vet inte om det blir speciellt bra heller... Men har fått lite gjort iallafall så det är huvudsaken. Efter skolan blir det biltvätt och sen laga mat hos Sofia.

Och snart är det HEELG!!!!