Sara Nilsson

25-åring bosatt i Eskilstuna. Nybliven mamma till lilla Selma.

Heelg!

Publicerad 2010-01-29 19:38:50 i Allmänt,

Äntligen helg nu! Dessvärre är jag sjuk. Det är mindre roligt. Men ändå skönt med helg efter en kaotisk vecka! Försov mig i tisdags så missade hela skoldagen. Måste påpeka att den ändå bara bestod av två lektioner så det var ingen katastrof så, men fattar ändå inte hur det gick till.. Hur som helst så kom jag hem vid fyra på eftermiddagen och ägnade över sex timmar åt att skriva tävlingsbidrag till UF. Inte det roligaste man kan göra måste jag säga. Tror aldrig någonsin jag har varit så stressad som jag var den kvällen. Tre uppsaster, tidspress och trötthet är ingen bra kombo!
Dum som jag var så tränade jag i onsdags trots att jag var lite småförkyld så är nu istället dunderförkyld och har feber. Bet ändå ihop och gick till skolan igår, mest för att jag skulle till tuna park med Sofia efteråt hehe. Mycket trevligt.
Denna dag blev det dock ingen skola. Eller ett kort besök för att hämta några papper som jag behöver för en uppsats som ska in på måndag fick jag stå ut med. Resten av dagen har tillbringats framför tvn med mysiga filmer, soppa, grönt te och en överdos av c-vitamin. Vad gör man inte för att bli frisk? Börjar allvarlogt överväga att testa något av de där förkylningspillerna som finns på reklamerna på tv. Frågan är hur bra de faktiskt fungerar. Det är väl lite tveksamt kanske. Måste iallafall pigga på mig till imorgon för då är det biltvätt och bowling som gäller! Väldigt taggad för bowlingen faktiskt. Tycker det är riktigt roligt även om jag är sämst på det. Det fanns en tid när jag var bra på det men det har gått över av någon konstig anledning. Trodde det var som att cykla, något man mer eller mindre kan utan att göra det alltför ofta. Men ack så fel man hade. Men ingen som har sagt att man inte kan ha kul fastän att man inte vinner:)

Nu ska jag återgå till att läsa Stolthet och Fördom. Gillar den faktiskt även om språket är antikt. Mysig historia:)

TikTok

Publicerad 2010-01-24 18:14:05 i Allmänt,

Och så var det söndag igen då... Himla deprimerande dag egentligen. Fast lite bättre idag än vanligt för jag är i princip ledig imorrn så slipper ångest för skola om inte annat. Det gillar vi!
Har varit en riktigt trevlig helg faktiskt. Dock alldeles för lite sömn känner jag nu. Men vafan man är bara ung en gång! I fredags blev det skola, tuna med Madde för att hitta present till hennes kille och sen åkte babe och jag till Gurra och Marre där det blev matlagning, vin och film. Skandal att jag inte sett Braveheart förut fast den gått på tv tusen gånger. Men den var väldigt bra faktiskt:)
Sov sedan 4 timmar den natten av någon konstig anledning. Tycker att man borde sova länge efter att ha varit vaken i nästan 24 timmar men icke sa nicke! Hade sedan långtråkigt när jag kom hem vid 12 igår så tog en sväng till tuna och spenderade en himlans massa pengar på egentligen onödiga grejer. Men är det rea så är det. Efter träning åkte vi sedan till Gustav där det serverades hemgjord pizza och friterad banan med glass. Inte tillsammans då alltså men. Mycket gott var det även om Gustav som lagat det mesta klagade:) sedan blev det krogen så nu har jag ont i halsen för att jag skrek för mycket/är på väg att bli sjuk. Svårt att veta vilket.

Sitter vid min skoldator och skriver "Bästa UF-företag"s-uppsats eftersom jag fortfarande inte fått tillbaka min dator än. Går sådär nu faktiskt så ska ta en paus och hitta på något annat en stund. En film kanske?


vi är ju bara så snygga i våra arbetskläder !

Trååk

Publicerad 2010-01-21 13:48:16 i Allmänt,

Kul det är med håltimme från 10.35 till 15.00. Känns väldigt meningsfullt att vara i skolan då måste jag säga. Har den senaste timmarna suttit i kafeterian med ett par från klassen och skrivit tävlingsuppsatsen till "Bästa UF-företag" medan de spelar kort. Väldigt långsamt går det och vet inte om det blir speciellt bra heller... Men har fått lite gjort iallafall så det är huvudsaken. Efter skolan blir det biltvätt och sen laga mat hos Sofia.

Och snart är det HEELG!!!!

"No danger on the roof"

Publicerad 2010-01-20 14:29:22 i Allmänt,

Visst måste man älska teknologin när den fungerar. Men som sagt så har det varit knas med min msn med mera de senaste dagarna så därför tog pappa med den till grabbarna på Öhlins för att få det fixat. Det skulle de klara under dagen trodde de. Men icke! Fortfarande inlämnad och det var viss något ordentligt strul med windows live så det tar säkert flera dagar. Det positiva är att man iallafall slapp känna sig dum för att ha lämnat in den för något som man egentligen hade kunnat fixa själv om man hade varit lite smart. Gäller att se saken från den ljusa sidan. Hur som helst så tänkte jag när jag kom hem att jag kunde använda den andra datorn, vilket blev väldigt svårt eftersom jag just upptäckte att den var borta. Inlämnad den med. Så för tillfället får denna gamla kvarleva från stenåldern duga. Nästan lite nostalgi på något sätt. Fast mest jobbigt ärligt talat..

Igår var det öppet hus på rinman så gjorde lite reklam för vårat UF-företag! Fortfarande ont i fötterna men annars gick det väl bra. Så himla snygga vi var i våra arbetskläder! Ska nu iväg på ett två timmar långt möte på jobbet och sedan blir det träning som gäller. Gillart!

Kaos

Publicerad 2010-01-18 22:47:32 i Allmänt,

Från och med nu ska jag officiellt sluta köra bil. Det går liksom inte bra just nu. Igårkväll när jag och Alex var på väg från middag hos hans föräldrar och skulle vidare mot filmkväll får jag total blackout. Fast jag skyller lite på att det var för mycket att tänka på faktiskt.. Hade jag fått en klar uppgift om vart jag skulle så hade säkert allt gått fint. Men så var inte fallet, utan jag fick beslutsångest när jag skulle välja väg så till slut bestämde Alex rakt fram. I förvirringen kör jag alltså rakt fram. Eller iallafall tills människan brevid mig skriker "men nu är det rött! Det är rött!". Så det blir att tvärnita och tack vare lite välbehövlig ABS stannar vi där halvvägs ut i korsningen. Mycket glad att det inte kom några bilar just då för vem vet vad som hade hänt då...
Nästa olycka hände idag när jag smart som jag är parkerar på den enda lediga platsen som fanns utanför skolan. Anledningen till att denna plats var ledig var att det var himla mycket snö där. Och då menar jag verkligen mycket också! Men jag tänkte att om jag bara kör i de spår som redan fanns där så går nog allt bra. Dock var det inte så lätt som man kunde tro. Fastnade ordentligt och fick lämna bilen där för att senare återvända med Marcus och Ronja som hjälp, vilket inte heller gick något vidare. Men ibland har man tur. En skåpbil med 4-5 gubbar stannade och knuffade. Det finns godhet i världen trots allt. 
När jag sedan skulle träna kom det som en (o)trevlig överraskning att de ändrat så det nu är parkeringsavgift överallt till 20 istället för till 18 och hon som inte hade en aning om detta tar självklart inte med sig pengar. Suck. 

 

Det kallas tvivel

Publicerad 2010-01-17 00:17:32 i Allmänt,

Jag ogillar jobb mellan 14 och 22 på en lördag. Helt sjukt bra pengar men fortfarande superdupertråkigt. Speciellt när man får stressa ihjäl sig för det är hur mycket som helst att göra och endast två stackars personer där och jobbar. Blir helt slutkörd i huvudet så vet knappt vad man ska göra.. Men hur som helst så är det över nu så man kan se fram emot att vila resten av helgen. Klar med biologi b nu också. Skickade in provet en hel timme före deadline igår. Inte illa inte illa.
Sedan har något konstigt har hänt med min msn tror jag. Det går liksom inte att logga in. Kommer bara upp en ruta om felrapport och klickar man på "skicka" eller "skicka inte" så loggas man ut. Helknas. Blir verkligen galen på sånt. Tekniken är bra när den fungerar men ett rent helvete annars. Så nu ger jag upp innan jag blir riktigt arg.

Ingenting

Publicerad 2010-01-11 16:45:51 i Allmänt,

Denna morgon var lite speciell om man säger så.. Vaknade hemma hos alex av att väckningsalarmet på mobilen gick igång kl. 8.15 men lat som jag var kom jag inte upp förrän cirka 8.45 vilket innebar att jag hade 40 min på mig att göra mig iordning och ta mig till skolan. Inte bra när man är van att ha gott om tid på sig. För att hinna till lektionen fem i halv fick jag alltså hoppa över frukost och stressa som en galning vilket resulterade i att jag halkar omkull på vägen från bilen. Sådär läskigt så man inte ens hinner reagera förrän man redan ligger där. Inte lika kul när det är en själv som när man ser någon annan göra det måste jag säga. Det är fortfarande helt ömt där jag slog i så misstänker att jag kommer att ha feta blåmärket där imorgon... Hur som helst så kom jag en minut för sent och trodde därför att jag skulle få sitta utanför och vänta tills genomgången var över som man brukar få göra när det gäller historia. I själva verket var det bara tre pers i klassrummet när jag kommer dit så alltså hade jag nästan slagit ihjäl mig/svultit ihjäl helt i onödan! Roligt.

För övrigt känner jag mig riktigt duktig som nu pluggat biologi de senaste två timmarna. Men nu ska jag byta om och åka ner och träna ett par timmar nu. Såå skönt!

Celebration

Publicerad 2010-01-10 13:49:15 i Allmänt,

Och så var det söndag igen.. Veckans absolut mest värdelösa dag. Måste snart bege mig iväg hemifrån för tre timmars jobb också vilket jag inte har lust med alls. Förhoppningsvis går det snabbt så det är över innan man hinner bli alltför trött på det.
Igår blev det middag och förkrök hos Ronja och sen o'learys resten av kvällen. Mycket trevligt <3 Men lite irriterande att det börjar strömma in 92or där nu också. Inget illa menat eller så men lite störande är det faktiskt. De är ju små!!! Stannade till på kebabhuset för lite fyllekäk innan vi åkte hem och vem jobbar där om inte min tränare? Bara liite pinsamt vare. Men han har säkert glömt det till måndag..

And that's the way it is

Publicerad 2010-01-08 20:36:23 i Allmänt,

Ibland blir jag riktigt imponerad av mig själv faktiskt. På grund av extrem uttråkan gav jag mig, tro det eller ej, ut och sprang i det nära 19 grader kalla mörkret. Läskigt kallt var det och funderade allvarligt på att ringa och be mamma plocka upp mig efter ungefär halva vägen eftersom jag fruktade att mitt vänstra pekfinger hade förfrusit. Hade absolut noll känsel i det och trodde nästan att det skulle vara sådär svart som det alltid blir på filmer när jag tog av mig vanten. Men sedan kom jag fram till att jag inte orkade ringa för ett stackars pekfingers skull så jag kämpade vidare. Mycket snygg i min alldeles för stora knallgula reflexväst. Skönt var det iallafall efteråt. Bortsett från träningsvärken som jag redan nu känner av. Men det var det värt.
Skjutsade precis brorsan till träning så passade på att köpa lite naturgodis och grejer som jag ska sjunka ner i soffan med nu. Tycker att jag gjort mig förtjänt av lite mys framför tvn medan jag väntar på att hämta bror vid tiosnåret..

Sweet dreams

Publicerad 2010-01-07 20:42:13 i Allmänt,

Hamnade just i en mindre depression. Vet inte vad som hände. Helt plötsligt känns allt bara jobbigt och trist. Förhoppningsvis bara uttråkad eller trött. Se hur bra skolan är för ens hälsa. Men ljuset i mörkret är att man trots allt är ledig imorrn så det blir långhelg efter endast en skoldag. Det gillar vi!!

Back to Basics

Publicerad 2010-01-06 22:08:54 i Allmänt,

3 veckor. Så länge varade friden. Känns som högst 1. Fattar inte vart tiden tar vägen. Snart är det dags för pension. Riktigt läskigt är det... Ångesten över vad som händer efter gymnasiet kommer krypande allt närmare. Börjar verkligen bli dags att bestämma sig nu. Men hur ska man kunna göra det?
Hur som helst så är det skola igen imorrn och jag är inte taggad överhuvudtaget. Har som tur är haft fullt upp hela dagen så har sluppit plugga eller tänka på skolan alltför mycket. Hjälpte sofia att städa undan julen i hennes lägenhet och koppla in hennes nya DVD-spelare. Inte klokt vad tekniska vi är ändå! Sen blev det lite tacopaj och film. Inte igår man såg "10 orsaker att hata dig" inte. Lite nostalgi sådär. Bara sorgligt att Heath Ledger är död.. Så ung, så snygg. Men min huvudsakliga uppgift var att stötta och peppa henne inför den stora kvällen. Killen hon raggade upp på vår toppenkrogrunda i lördags skulle nämligen komma på filmkväll! Så blev fixa hennes hår och hålla den värsta nervositeten borta. Lite småläskigt att träffa någon man tidigare bara träffat onykter för första gången. Minns det som igår<3 Sitter i detta nu och väntar på ett sms om att allt gick bra. Vilket jag är helt säker på att det gjorde :)

Men nu är det väl bäst att krypa till kojs så man orkar upp imorgon. Längtar inte. Natti!

Burrr

Publicerad 2010-01-05 18:52:15 i Allmänt,

Huuu vad kallt det ska vara då! -20,2 står det här nu och inte är det skönt inte. Knappt så man kan gå ut. Skulle inte vara helt fel med en resa till ett soligt land nu faktiskt. Bara ta en sista minuten och va borta nån vecka eller två. Men det lär nog inte hända. Ska iallafall gå ner och vänta på att marcus och ronja ska plocka upp mig och åka till amanda för att basta medmera. Rätt skönt det med i kylan.

2010!!!!

Publicerad 2010-01-03 19:45:14 i Allmänt,

Nytt år. Nya möjligheter. Helt sjukt att det redan är den 3 januari! Har gått otroligt snabbt, men har trots det hunnit med en hel del. Dags för lite uppdatering nu då:

Nyåret blev väl inte riktigt som det var tänkt kanske men en hel del god mat, trevliga människor och supande blev det iaf.

På nyårsdagen vaknade man och traskade med Sofia ner till stan som självklart var stängd och satt på Ming Palace i över två timmar och åt, pratade och hade det allmänt mysigt. Senare blev det hem och tvätta bort nyårssminket och duscha för att sedan återvända hem till Sofia och ha VHS-kväll (pga trasig DVD-spelare!) med henne och Nilla. Blev ett par gamla godingar och självklart en massa godis och chips!

Igår blev det ett nytt och mer lyckat försök att gå på stan och slutade även med en sväng på tuna innan vi kände oss färdiga. Kan stolt meddela att jag inte köpte ett dugg! Sedan var det hem för dusch och fix innan vi mötte upp killarna hemma hos Sofia och gick för att handla tacos som vi sedan lagade iordning. Efter ett par timmars förkrök med spel och ett par groggar för mycket var det Harrys som gällde. I närmsta laget dött där när vi kom och vakten (den lilla som alltid är sur) blev långtifrån lycklig när han upptäckte att jag var fem år kort när det gällde åldern. Men efter lite surt mumlande och ett "det här är en engångsföreteelse" så fick vi komma in ändå. Riktigt, riktigt lyckad kväll blev det och en hel del folk också faktiskt! Dock var det somliga som överkonsumerade alkohol och efter ca 5-6-7-8-9 (vem vet?) shottar, x-antal öl och drinkar totaldäckade på corner. Men på något mirakulöst sätt lyckades man i den -15-gradiga natten vandra med denna någon ända hem och sova till ungefär 16 idag.

Efter ett långt skållhett bad med en bra bok och lite ben & jerryglass ska jag nu sjunka ner i soffan framför tvn och äta lite ost och kex med räkor och annat smått och gott. Tänker inte röra mig en millimeter de närmsta timmarna! Puss<3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela