Valborg
Årets mest överskattade helg? Kanske. Jag har iallafall spenderat dagen på Triangeln. 7-18, riktigt långt pass. Nu har man äntligen fått sluta och fått sig en varm dusch. Snart kommer förhoppningsvis Amanda och Rebecka hit så vi kan börja grilla. Håller på att svälta ihjäl så fö tillfället tröstar jag mig med lite chips och dip. De är iallafall på väg nu så det börjar dra ihop sig! :)
Oväntat besök

Gårdagens snäcka på Slagstaglass blev Nougatsnäckan som jag helt klart tycker var över förväntan. En av de bättre jag provat faktiskt. Nu är alltså 6 av 18 provsmakade så det finns ju några kvar att välja mellan. Men i den här takten lär jag ju iallafall hinna med alla innan sommaren är slut. Fast lite sjukt kanske det är att ha ätit så pass många på mindre än en månad? Men oh så gott det är! :)

Några timmar efter glassätandet fick vi sällskap. Dörren till uteplasten var öppen så rätt vad det var så börjar det jama förtvivlat utanför dörren och när Jimmy öppnade for en lite kattunge in som ett skott. Så himla liten och söt var den! Jättekelig och sällskapsjuk var den också, tills man lyfte upp den för det var tydligen inte populärt så nu har jag halva armarna fulla med klösmärken. Till slut fick vi iallafall ut den och efter det sprang den runt längs glaset på uteplatsen och och jamade och försökte komma in igen. Inget halsband och ingen öronmärkning eller någonting hade den. Antagligen en innekatt som smitit ut någonstans ifrån.
Som den mes man är så började jag såklart gråta för att jag tyckte så jäkla synd om den. Helt ensam ute i mörkret och så liten och rädd! Stackars lillkissen! :(

Lite senare när vi gått och lagt oss kom den tillbaka och jamade utanför det öppna fönstret. Strax efter det lät det som att någon sa någonting och sedan blev katten tyst så förhoppningsvis var det ägaren som kom eller också någon annan som tog hand om den... De är ju bara för söta när de är sådär små! :)Nougatsnäcka

Torsdag

Så har man jobbat färdigt för idag då. Riktigt najsigt väder, fast Årby är ett ständigt mörker. Just idag kändes det dock riktigt bra, tog inte alltför lång tid och vid det här laget har jag lärt mig vart jag ska och hur husen fungerar. Härligt att få komma ifrån jobbet hyffsat tidigt iallafall! :)

Imorgon ska jag köra den rundan som jag krockade på för ungefär en månad sedan. Sådan otur ska man väl inte ha igen hoppas jag. Efter det blir det ännu mer jobb, hela tre timmar på Triangeln och sedan fick jag ett längre pass på lördag vilket verkligen behövs nu när jag inte jobbar så mycket längre. Förstår inte vart jag gör av alla pengar...
Eller det gör jag väl egentligen. Mycket kläder och skor har det blivit på sistone så det är väl inte så konstigt att det känns i plånkan. Opassande nog ska jag precis åka iväg till Lager 157 med Ronja och Amanda. Har de fått in några nyheter sedan förra veckan kan man ju undra. Men lite kul med en liten trip iallafall. Kvällen kommer att avslutas på Slagstaglass. Årets sjätte tror jag! :)