Soffläge
Efter ett superduperjobbigt träningspass så får jag äntligen sjunka ner i soffan, tända lite ljus och kika på säsongspremiären av Biggest loser. Måste lugna nerverna lite inför morgondagen känner jag. Det är både spännande och nervöst att komma till ett nytt ställe och inte ha en susning om vad man ska förvänta sig. Det blir en ny upplevelse i alla fall och det är alltid kul.

VFU 3
På förmiddagen i dag var det introduktion för VFU 3. Herregud avd fort tiden går! Det känns som att jag nyss var ute på första praktikperioden och nu är det redan dags för den allra sista. Det börjar nästan kännas lite läskigt om jag ska vara ärlig... Om 10 månader är jag färdigutbildad och ska (förhoppningsvis!) ut och jobba på riktigt. Galet!

Men nu är det 10 veckor praktik som gäller. Min handledare har bytt jobb och jobbar numera i förskoleklass istället för i förskolan, så jag kommer att vara hos henne och se hur det fungerar där de 2 första veckorna och sedan resterande 8 veckor är jag på mitt vanliga ställe fast med ny handledare och ny barngrupp. Roligt, läskigt och spännande på samma gång.
Projekt balkong
Balkong-projektet är i full gång. Vi har tydligen ett arbetsrum i huset så det har vi lagt beslag på nu och medan jag jobbade igår så var Jimmy där och oljade in golvplattor. Det kommer bli så himla bra tror jag, men det går åt några stycken till en så stor balkong. 166 har jag för mig att det skulle bli. Hoppas bara att inglasningen går som planerat nu också... Man vet ju aldrig med hantverkare.