Rhodos 2014 (del 2)
Lite försenat men nu kommer ännu ett litet bildregn med foton från Rhodos-resan. Den här gången är det bilder från systemkameran, vilket betyder att Jimmy för det mesta är kameraman.

Bilderna från Lindos kommer i veckan. Resans höjdpunkt!
Hamnen.
En av många ingångar till gamla Rhodos stad. 
Första kvällen i gamla staden och vi kom totalt vilse. (OBS! Ni ser underlaget, klackar rekommenderas ej!)
Extremt mycket folk i rörelse om kvällarna. Supermysigt att gå runt och kika i de små butikerna.
Chiapudding
Chiafrön klassas som ett riktigt superlivsmedel och nu har jag äntligen testat. Två teskedar frön innehåller mer omega-3 än en normalstor laxfilé och dessutom finns det en massa bra proteiner och kolhydrater i det lilla lilla fröet.

Jag blandade 3 msk chiffön med 1.5 dl mandelmjölk och en nypa vaniljpulver som sedan fick stå över natten. Själva puddingen smakade faktiskt inte så mycket, så nästa gång ska jag ta lite mer vaniljpulver tror jag. Färska blåbär och rostade kokoschips var i alla fall jättegott till. Väldigt mättande var det dessutom, så chiapudding får tummen upp av mig!

Kycklingburgare
Kvällens middag blev kycklingburgare med limeaioli och passionsfrukt. Receptet hittade jag i veckans reklamblad från Coop forum av en slump när jag satt och bläddrade (finns på Coop.se, bara att googla!). Superlätt att göra och tillagningstiden blev max 10 minuter när vi hjälptes åt. Jimmy var inte överförtjust, men jag gillade det skarpt!