Tur
Har man tur eller har man tur när man av en slump letar igenom sin mail för att kolla utgångsdatumet på en rabattcheck man fått från CDON, hittar den och upptäcker att den går ut den 1 mars. Alltså i morgon. Vad är oddsen att man lyckas med det?
Efter en lång stunds letande både i deras bokrea och bland filmerna så bestämde jag mig för att slå till på 2 bluray-filmer för 99 kr. Det blev "A little bit of heaven" och "Letters to Juliet". Den första har jag sett och tycker den är jättebra (fast sjukt sorglig) och den andra har jag inte sett men den verkar bra. Synd att låta 50 kr gå till spillo även om jag hade sparat 78 kr på att strunta i den.

 
Torsdagsträning
Vi kände oss lite wild and crazy idag jag och min man, så det blev ett crossfit-pass trots att det inte är måndag än. Det var första gången vi var på ett torsdags-pass så det var en annan instruktör och så var det mycket mer folk än vi är vana vid. Man kan max vara 12 pers och vi var 11, så det var full fart. Superjobbigt och superroligt, som alltid. Just nu är crossfit min absoluta favorit när det gäller träningsform. 
Lyxmellis

Jag fick ingen ordentlig lunch idag, så för att orka med dagens träning laddar jag nu med mellanmål bestående av bananplätttar, blåbär, en klick hallonsylt och lite tärnat äpple och kiwi. Mumma!