Återhämtar oss
Veckan börjar med en riktig återhämtningsdag på hemmaplan. Selma och jag flydde fältet i helgen när pappan i huset skulle ha grabbgänget över på tv-spel, drinkar och spabad. Vi sov över hos mina föräldrar och det är faktiskt första gången som Selma sovit borta, om man bortser från när vi bott på hotell. Det gick strålande. Perfekt att öva inför att lämna bort henne över natten någon gång framöver. 

Lugn och ro, och inte många knop idag alltså. En långpromenad i det krispigt kalla vädret är enda ansträngningen vi tar oss för, det vill man ju inte missa när solen väl tittar fram emellanåt. Den här veckan bjuder i övrigt på lite gott och blandat , såsom bankmöte, födelsedagsshopping, BVC-besök och förhoppningsvis en del träning. Förra veckan blev nämligen lite sisådär på den fronten, så jag är pepp på en ny vecka med nya tag.

Ha en bra vecka!❤️

(null)

Vego-vecka
Det går bra med mina nyårsmål måste jag säga! Kanske är mål-grejen som gör det lite mer peppande än när det är löften. Oavsett så är det roligt när man lyckas med saker man gör för sig själv. Jag läser just nu årets sjätte bok (målet är en per månad), har bortsett från veckan vi var på Teneriffa tränat minst ett rörlighetspass i veckan (vilket var målet) och den här veckan har vi satsat järnet på vegetarisk mat (måletr att äta mer av det). Det är svårt att hitta bra vegetariska recept tycker jag, men så fick jag ett så bra tips om ICAs Vego-matkasse så vi beställde den för att få lite inspiration. 3 dagar för 4 personer, perfekt upplägg för att få matlåda till luncherna, och samtliga recept får toppbetyg. Vegopytten gick hem hos hela familjen (dock inte kikärtskrämen hos Selma, men jag förstår henne då vitlöksklyftan jag hackade i var av modell större... Hehe.), linsbolognesen var en bra vardagsrätt och zucchinipizzan höll vi på att komma till sjunde himlen när vi åt. Utan tvekan den godaste hemgjorda pizzan vi någonsin ätit. Grymma recept och rejäla portioner, så det är faktiskt den matkasse vi varit mest nöjda med av de vi testat. Planerar redan att beställa en till mars månad också, och det är inte omöjligt att det blir ett stående inslag varje månad framöver. 

(null)

Mitt i veckan-lugn
Minst en vardag i veckan håller vi oss hemma, jag och Selma. Visst är det roligt med aktiviteter, playdates och träningar, men ibland är det skönt att bara vara. Framför allt att slippa ha en tid att passa och behöva ta sig in till stan. Just onsdagar har blivit en sådan dag då jag gärna låter bli att boka saker. Mitt i veckan, perfekt för att ladda batterierna. De enda sakerna på vår agenda då är långpromenad och bad för Selmas del. Alldeles lagom ansträngning.

Nu blir det att landa i soffan med Bron här. Vi har helt missat den serien, men nu när sista säsongen sändes så bestämde vi oss för att ge det en chans. Vi har sista två avsnitten på säsong 1 framför oss ikväll, och vi är helt fast. SÅ bra!

Idag är det förresten 2 veckor tills Selma fyller 1 år. Liten blir stor, och börjar växa ur badbaljan. Dags att byta upp sig till badkaret.