TBE-vaccinering
Största tabben jag gjort kan eventuellt ha varit att lyckas vaccinera hela familjen mot TBE olika år. Det betyder ju att det i princip varje år är någon av oss som måste gå och att hålla koll på vem som ska när är inte helt enkelt.

Nåväl, lätt att vara efterklok. Jag är nämligen vaccinerad sedan många år tillbaka och går alltså vart 5-7:e år. Selma och Jimmy tog sin första dos så fort hon fick när hon fyllde 1 år, och Noel likaså när han fyllde 1. I år var det alltså bara Noel som behövde sin dos nummer tre och den hade jag inbokad idag efter jobb och förskola. Killen tjatade hela vägen i bilen om att han skulle till BVC, var megataggad i väntrummet och blev världens pipolle så fort vår BVC-sköterska kom för att hämta oss. Ville åka hem direkt. Det blev som väntat att tvångshålla och sedan var allt förlåtet när han fick välja en bil i presentlådan. Alla nöjda.

Nu får han vila från sprutor ett tag. Stackaren har blivit vaccinerad sina fyra senaste besök på BVC, så det blir spännande att se om han ens vill gå in där i höst när det är dags för 2.5-årskontroll.

(null)

Emelie

Men stackarn 🥺

Yolanda

Hoppas han mår bra efter vaccineringen (:

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress