Familjebad
Från att inte ha besökt Eskilstunas "nya" badhus alls under dessa år sedan de öppnade, till att vara där två dagar i rad. Idag blev det familjebad!

Selmas förskola hade planeringsdag idag, så även Jimmy tog ledigt så att vi kunde hitta på något roligt. Munktellbadet fick det bli! Vi kände att det var lite lotteri hur det skulle gå med tanke på att Selma avskyr att duscha men gillar att bada. Det gick som tur var bra, även om hon var lite skeptisk till en början. Alltid skeptisk till nya saker.

Populärast var såklart småbarnsbassängen där det fanns leksaker och rutschkana. Även hos oss vuxna för den var så mycket varmare än de djupare poolerna, hehe. Osäkert hur många vändor det blev i den där barnrutchkanan, en riktig hit. Det enda negativa vi har att säga om upplevelsen är egentligen att serveringen inte slog upp luckan förrän kl. 12 på vardagar. Hallå, hungriga barnfamiljer på besök!? Varenda förälder var framme och kikade på menyn sista timmen innan de skulle öppna. För oss som skulle hem för lunch och sovstund hade det varit tacksamt med ett litet mellis eller en förmiddagsfika vid 11 för att hålla energinivån uppe. Nästa gång får vi nog äta lunch där istället, för att slippa stressen hem. I övrigt är vi nöjda och kommer definitivt att ta med vår lilla fisk dit igen. Duschen på väg ut behöver vi inte prata om. Skrikfest.

(null)

Hur söt är inte ungen i sin baddräkt från Hampton Republic/KappAhl??
(null)

(null)

Bexollila

Mycket skönare i barn bassängerna för dem är varmare precis som du säger. Ser ut som en härlig dag!

Svar: Eller hur! Haha, man får värma sig där emellanåt åtminstone :)
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress