Gravidvecka 23
Tiden går så märkligt snabbt att jag inte ens har någon koll längre. Häromdagen var jag faktiskt tvungen att öppna PregLife-appen och se efter vilken vecka vi var i. 

Det är officiellt bye bye till vanliga kläder nu. Drog på mig ett linne i veckan som köpte i storlek M för att jag optimistiskt nog tänkte att det borde passa ett bra tag till. Icke. Halva magen stack ut nertill. Ett av dagens uppdrag har därför varit att tvätta upp en kasse gravidkläder som jag fick av en kollega och vän som fick sin bebis nyligen. Perfekt med lite komplement till de plagg jag själv sparat efter graviditeten med Selma.

Det har i övrigt varit en bra vecka. Mini kör sina kullerbyttsrace därinne och det går nu att se rörelserna tydligt på utsidan av magen. Roligt, för det blir så mycket mer verkligt då. Hej och välkommen vecka 23!

Bebisen: Nu är barnet 27 cm långt, och väger i början av veckan ca 465 gram och i slutet av veckan ca 550 gram. Man kan fortfarande ana skelett och organ genom huden. Hörseln förbättras och barnet kan nu urskilja ljud både utifrån och inifrån magen.

(null)

När Annie fotograferar på Gotland

Vad kul! :-) Visst tappar man räkningen?! Tänker optimistiskt att jag kommer kunna ha de flesta av mina kläder resterande del av graviditeten... kanske inte går inser jag nu. Men hoppas kan man!

Svar: Skönt att det inte bara är jag haha!
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress