HON GÅR!
När ens barn går framåt i utvecklingen, alltså wow. Ibland blir man löjligt lycklig och stolt över småsaker, men när det är något så stort som att ta första stegen själv så blir det extra varmt i mammahjärtat. Stora, stora tjejen!

De allra första stegen utan stöd tog hon 25 april, men då var det bara ett par stycken och mer att hon hävde sig iväg från en famn till en annan. Senaste dagarna däremot så har det hänt grejer och hon hat vågat släppa mer och mer för varje dag, och så i eftermiddag så bara från ingenstans så travar hon genom hela vardagsrummet. Hur stadigt och fint som helst med sina bestämda steg. "Hon går till midsommar", har hennes pappa sagt länge. Yes she does! 

På BVC tidigare i veckan sa sköterskan att barn som går tidigt ofta är ostadiga i början, medan barn som går senare hinner hitta balansen och blir stabila snabbare. Selma är skolexemplet på det, och hon har varit så med det mesta. Försiktig och väntar hellre lite längre innan hon testar vingarna. På det sättet liknar hon mig mycket.


EVELINA

Vad härligt, heja heja! Det är verkligen kul att följa med barnen i deras utveckling!

Svar: Visst är det, det allra bästa!
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress