Gravidvecka 27
Då tar vi och hoppar in i vecka 27 nu då, och vi har passerat ner till tvåsiffrigt antal dagar kvar till BF. 97 dagar kvar för att vara exakt.

Jag har väl egentligen inte så mycket att säga om den gångna veckan. Försöker blicka framåt och glömma allt vad öroninflammation och magsjuka heter. Vågar man hoppas på en vecka utan någon ny spännande sjukdom måntro, eller är det lika bra att ställa in sig på det värsta? Imorgonbitti tar jag i alla fall sista dosen av penicillinet, så så blir det åtminstone ett problem mindre. 

Bebisen: Nu är bebisen ca 32 cm lång, och väger i veckans början 950 gram och mot slutet av veckan 1075 gram. En liten enkilosklimp alltså! Huden skyddas och får näring av ett lager fosterfett. Även om bebisen samlar på sig underhudsfett nu så är huden fortfarande för stor i förhållande till kroppen. Ögonfransarna är fullt utväxta och bebisen suger ofta på tummen.

Tycker nästan att magen har krympt denna vecka... Kan ju visserligen bero på att matintaget under magsjukan varit lite sisådär. Får ära ikapp kommande vecka!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress