Drömklänning
Sommaren närmar sig och det innebär att också examen- och studenttider samt säsongen för sommarbröllop ligger runt knuten. Alltid en bra ursäkt för inköp av fina sommarklänningar och som en slump, faktiskt på väg till Claes Ohlson med familjen för att inhandla ljusslinga till altanen, råkade jag få syn på en helt magisk klänning i ett skyltfönster idag. 

Drömmigt ljusrosa är helt min melodi, och bästa av allt så är det tre plagg i ett. Trippla användningsområden alltså, tokbra tycker jag då finklänningar annars bara blir hängande i min garderob... Hopp in i provrummet bara och med hejarop från både familjen och butiksexpediten så blev det ett köp. Perfekt till bröllopet vi ska gå på i början av juni! Alltid skönt att vara ute i god tid när det gäller sådant. Nästan så jag skulle vilja gifta mig i den själv. Om det nu hade varit aktuellt alltså!😉

(null)

Spetstoppen är avtagbar och kan alltså användas separat till linne och byxor, och klänningen kan användas utan toppen och blir då en mer vardagssnygg look. Eller båda tillsammans till en finare tillställning. I love!❤️ (Från KappAhl)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress