Förvaringskorg

Det är obegripligt hur många filtar och kuddar två personer kan behöva i en 3-sitssoffa. Många tydligen, och jag är inget fan av att de ligger huller om buller i hela soffan så man nästan undrar om det kanske faktiskt ligger någon och sover därunder. Ja ni hör ju, det är ganska illa. Vi har letat i ett halvår efter någon slags förvaringskorg som är både fin, rätt storlek och färg samt helst har ett lock så att man kan använda den som bord vid behov. Inte helt lätt att få alla de kriterierna att klaffa, men plötsligt hände det. Mio-katalogen trillade ner i brevlådan och där fanns den. Perfekt storlek för att rymma några filtar och någon kudde utan att se klumpig ut, lock, färgerna svart och vit att välja mellan och dessutom en rimlig prislapp. Vi högg med oss rabattchecken som kom med katalogen och slog till på två stycken till priset av en, en vit till allrummet och en svart till vardagsrummet. 


I allrummet blir det perfekt att kunna ställa en ljuslykta eller något på locket och i vardagsrummet älskar jag att vi kan flytta korgen och ställa den bredvid Lamino-fåtöljen för att kunna ha ett glas eller kopp på när man sitter där och läser.

Förresten, i helgen kom tvn äntligen upp på väggen även i vardagsrummet. Även ljudanläggningen har utökats sedan denna bild togs. Sladdfixet lämnar jag till mannen (som förhoppningsvis ordnar det under veckan!)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress