Vuxenpoäng x 2
Idag har jag samlat vuxenpoäng så att det bara skriker om det. Först och främst så hade vi tid hos vår personliga bankman för att se över våra lån. Japp jag har lån numera! Det var svårt att undvika när man köpte en lägenhet för 1 495 000 kr... Jag är dålig på allt sådant där med räntor och grejer, men det känns bra nu i alla fall. SRena djungeln och många svåra val. Totalt två timmar tog allt detta, men det blev mycket fixat och vår bankman är superbra så det känns verkligen kanonbra.



Efter det lilla mötet åkte vi till Möller Bil för att provköra en Audi A1 som vi har bestämt oss för att skaffa. Polon vi åker nu är tjänstebil genom Jimmys jobb och ska tillbaka om bara någon månad, så det är dags att byta. A1:an kändes perfekt för oss. Liten och smidig.



Detta var dock bara en som vi provkörde. Den vi kommer att ha är glaciärvit metallic med brilliantsvart tak, 18 tums fäljar, Bose-stereo, S-Line exteriör osv osv osv. Tror Jimmy har valt till i princip alla tillbehörspaket som finns att köpa... Det blir nog kanonbra. Bara att beställa och vänta på att den ska byggas ihop och levereras!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress