Sanningens ögonblick
Jag överlevde mötet på jobbet. Faktiskt så var det rätt skönt att komma ut lite och tänka på annat istället för att sitta hemma och tycka synd om mig själv. Det var nästan så att jag fick lite lust att jobba när jag ändå var där, fast samtidigt var det ganska skönt att bara kunna gå hem efteråt medan en del andra stackare fick stanna.

Mötet var ett uppsamlingsmöte med oss som inte kunde förra veckan och det var del 2 i Coops nya satsning som de kallar för "Sanningens ögonblick". I princip så handlar det om att Coop ska bli bättre och det vi gör på mötena är att spela ett spel som går ut på att uttrycka sina tankar och åsikter och gemensamt komma fram till lösningar på olika saker. Det är inte så hemskt som det låter. Tydligen kommer det att komma 3 stycken delar till så det blir väl ännu mera sällskapsspel på jobbet i framtiden verkar det som...

Det jag ska göra nu är att kolla igenom taxfree-katalogen för att se om jag hittar något bra och sedan läsa lite gamla Veckorevyn och Cosmos som jag inte hunnit läsa än. Skolböckerna hämtade jag ut på väg hem från mötet men de får vänta litegrann. Är man sjuk så är man!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress