Manikyr och pedikyr

Vädret höll i sig ända till kl 15 ungefär och sedan kom det en liten skur så då gick vi tillbaka till hotellet och duschade för att gå iväg och skämma bort oss lite. Vi hade tänkt gå till tjejerna här på hotellet, men de hade inte tid dörren en timme senare så vi valde att istället gå till ett litet spaliknande ställe på gatan alldeles här utanför. Det var både trevligare miljö att vara i och billigare så det blev helt perfekt.
Jimmy tog traditionell thaimassage och för mig blev det manikyr och pedikyr. Såhär fina och välskötta har mina fossingar aldrig varit kan jag ju säga! 400 baht kostade det att få både händer och fötter fina. Det blir ca 100 kr. Galet billigt.

Ätit middag har vi såklart också gjort, så det blev den dagliga promenaden in till centrum. Skönt med en liten kvällsprommis faktiskt.

Tommy

Hej! Oh, vilka härliga bilder och beskrivningar!
Här yr snön för fullt, men , det är klart att INNE är det ju mysigt. En riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR önskar jag er och ha det fortsatt trevligt och mysigt och lycklig resa hem igen när det blir så dags.
/Tommy

Svar: Hej Tommy!Ja det är verkligen helt underbart här, vill inte åka hem!
Jag förstår det, men lite saknar man ändå julkänslan. Det blir ju inte riktigt samma sak när man är borta. Fast just kylan klarar man sig utan tycker jag!
Tack så mycket och God jul och Gott nytt år till er med!
/Sara
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress