Tvärtemot
Just nu ligger inte chefen på Triangeln speciellt högt upp på min lista över människor jag tycker om. När jag fick veta att jag kommer ha ett vikariat på Bring över sommaren så tänkte jag att det var lika bra att säga till henne om det på en gång så att hon skulle veta det när hon sedan skulle göra sommarschemat. Kruxet var ju såklart att vi jobbade exakt samma tider på vardagarna så jag fick aldrig riktigt chansen. Till slut så fick jag som en sista utväg skriva en lapp att lämna på hennes kontor när jag var där och jobbade en helg.
På den lappen skrev jag att jag kommer att jobba heltid (mån-fre) på Bring och därför inte kommer att hinna med så mycket jobb på Triangeln. Men jag erbjöd mig att jobba varannan helg, iallafall en av helgdagarna varannan helg, så jag iallafall får vara ledig lite när det är sommar och allt. Gjorde hon som jag ville? Inte direkt. Det är bara några schemna som satts upp än så länge men på dem så kommer jag jobba varje lördag och söndag i fyra veckor i sträck. Helt tvärtemot vad jag bad om och med vardagarna på Bring blir det 33 dagar i rad. Får jag helgen efter så blir det 40 dagar i rad. Kul. När man har sagt till i god tid att man inte kan och vill så känns det faktiskt ganska taskigt att göra så... Tror knappast att hon skulle vara nöjd över 33 dagar i rad.
Jag tänker försöka ge bort några helger. Annars kan man ju för fasen inte göra något överhuvudtaget på hela sommaren. Blä.

Som tröst ska Jimmy och jag blanda iordning varsin drink nu och sedan ska jag till Grappa med flickorna. :) 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress