Födelsedagspartaj
Gårdagen var jättetrevlig. Vi fick massa midsommarmat, efterrätt och sedan fika, så när morfar började plocka fram grillen och sa att vi skulle grilla så trodde alla att han skojade. Men nejdå, ungefär två timmar efter den något sena lunchen så var det dags igen. Konstant ätande i fem timmar, med bara en lite paus för ett kubbspel. Gissa om man somnade gott efteråt!

Idag skulle vi värma matlådor till lunch men när jag tog ut låda nr 2 ur mikron så kom ett kryp uppkrypande så vi åkte och hämtade mat på Max istället. Antagligen hade krypet kommit in genom fönstret och landat i matlådan medan den stod på bänken när jag värmde den första lådan, men det kändes ändå inte så fräscht... Fy för småkryp!

Just nu smuttar jag på en farligt god kiwidrink och snart ska vi åka ut till Mälby och fira Amanda som fyller 20 idag. Grattis till henne! :)
Det blir drickande och grillande och allt sådant där. Ska bli spännande att se hur den hemgjorda potatissalladen som jag slängde ihop för en liten stund smakar. :)
jiMpA

men vänta nu, vi var väl ändå två som hjälptes åt med salladen? :) ELLER!?! :)

Sara

Javisst Jimmy, vi säger så. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress