Energilös
Jag har noll ork till att göra någonting överhuvudtaget idag. Allt har gått allmänt illa hela dagen och det började redan imorse på jobbet. Chefen undrade lite om ifall jag blir kvar där i höst men jag vet ju inte än, så vad skulle jag säga? Han kommer till vårt kontor igen på torsdag så tills dess fick jag fundera på saken. Jag har alltså en och en halv dag på mig att fundera ut vad jag vill göra med resten av mitt liv... Det är som en stor klump i magen just nu.

Efter det lilla snacket fick jag åka ut och det första som händer är att oljelampan på moppen börjar lysa. Vet jag hur länge man kan köra innan motorn skär? Svar nej. Men jag fick chansa helt enkelt och det gick vägen.
Efter halva rundan lossnade ett spännband som håller fast postbackarna så jag var tvungen att stanna innan det skulle trassla in sig i däcket och såklart var det lite obalans med all vikt så hela moppen välte och posten flög. På samma ställe som jag ramlade i vintras och blev fastklämd under alltihopa! Som toppen på isberget så börjar det lukta konstigt när jag sitter där på asfalten och sorterar brev och när jag vänder mig om så ser jag hur det rinner bensin ur tanken. Vad mer kan gå fel kan man ju undra?? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress