Första dagen på Bring avklarad!

Jag överlevde min första arbetsdag på Bring Citymail utan några större katastrofer. Nöjd! Kom dit strax före 8 imorse och fick då lite kläder och sedan spenderade jag hela dagen med Pernilla som är en av två coacher där. Hon lärde mig att sortera posten från splitten till kamskåpen vilket jag kan säga inte är helt lätt när man gör det första gången. För henne tog det en halv sekund och själv fick jag leta i evigheter innan jag hittade rätt gata och sedan ska man hitta rätt namn och så vidare. Lite komplicerat men ett himla smart system egentligen. Bara man får in rutinen lite så ska det väl inte vara några problem.

Efter det var det dags för morgonmöte och därmed frukost innan vi lastade cyklarna och gav oss ut. Hade verkligen velat filma mig själv när jag gjorde mina första försök att komma upp på cykeln. Hahaha! Saken är den att vi hade två fulla lådor med post där framme och sedan en på ena sidan därbak. Obalans alltså. Inte bra... Men efter att Pernilla flyttat över min låda till andra sidan så lyckades jag! Dock inte helt lätt med snömodd och dåligt plogade gator. 

Till att börja med gick vi ett par porter tillsammans, men sedan delade vi på oss så jag fick försöka själv. Gick helt okej förutom att det tar tre gånger så lång tid för mig som för henne eftersom jag måste leta upp koder och fick irra runt lite för att hitta. Råkade även gå in i fel port en gång vilket var lite förbryllande eftersom ingenting stämde... Sedan försökte jag begå självmord genom att krossa mig själv under cykeln. Det lyckades inget vidare eftersom en snäll liten gubbe just gick förbi och rusade fram för att lyfta bort cykeln. Jag hade visst lite för mycket vikt på cykelns vänstersida och det lutade lite, så när jag böjde mig ner för att ta upp en gummisnodd som ramlat på marken så rasade alltihopa över mig. Där satt jag alltså hukad på marken och sedan kommer en cykel som väger hur mycket som helst över mig. Lilla Sara blir därför nermosad mot marken. Hade nästan velat ha även den incidenten på film haha! Men jag fick iallafall en bula i bakhuvudet som minne...

När vi var klara med rundan efter ca tre timmar åkte vi tillbaka till kontoret och åt lunch. Till sist sorterades lite mer post inför morgondagen och sedan fick vi gå hem! Dödstrött! Riktigt jobbigt att springa i trappor med massa tjocka kläder på sig! Så nu ska jag ta det lugnt ett tag innan det är dags för träning vid halv åtta.

Imorgon börjar jag redan klockan sju vilket jag inte är något fan av... Men man vänjer sig väl med tiden :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress