Tårtmagi
Veckan flyger förbi och vi har landat efter helgen som innehöll ytterligare, men denna gång för släkten. Smidigt att de stora barnen fyller med tre veckors mellanrum och kan firas gemensamt. Frågan är vad de tycker och tänker när de inser att de får fira tillsammans år efter år, men lillasyster Saga får ett alldeles eget kalas i augusti? Allt ska vara rättvist och så vidare. Oh well, det blir ett senare problem.

Det blev ett mysigt kalas i alla fall och båda barnen var supernöjda (och supertrötta) efteråt. Så roligt det här med barn och presenter ändå… Alltid så otippat vad som blir den största succén. För Selma blev det till exempel en dagbok med hänglås klädd i rosa lurv och en regnbåge på framsidan. Hon har i princip fyllt hela boken redan. Lär få köpa nya till henne vartefter. 

Vi måste ju också prata om tårtan? Vår kära Becca stod som vanligt för den och varje år blir man lika fascinerad över detaljerna och hur man ens kan och orkar lägga den tiden och energin som hon gör? MAGI! Tema unicorn den här gången och barnens önskemål var choklad och blåbär, så det blev chokladbottnar och blåbärsmousse. Sjukt gott!

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress