Hejdå julen
Det kanske bara är jag, men är det inte lite snopet när julen är över? Samma känsla varje år. Man pyntar, bakar, fixar, förbereder och räknar ner dagarna till julafton. Den stora dagen kommer och sedan är det över och allt ska bort igen. 

Vi packade undan julen i måndags eftersom jag skulle jobba tisdag och onsdag, och vi gärna ville ha det klart innan nyår. Ljusslingan ute på altanen får sitta ett tag till och några ljus och servetter är kvar för att användas upp, men granen är väck och alla stjärnor och adventsljusstakar likaså. Lite trist att ta bort sådant tycker jag för det ger så mysig belysning inne. 

Ännu tråkigare är det dock att julafton passerat och alla adventskalenderns luckor öppnats. Så mysig grej att få öppna en lucka varje dag och jag gillar verkligen kalendern från The Body Shop som innehåller roliga överraskningar i varje liten box. Blev inte besviken i år heller. Har en hel liten kasse med fina produkter som kommer att komma till användning. Jag har tidigare använt Vitamin E-seriens ansiktsprodukter och Camomille-seriens ansiktsrengöring, så de åkte raka vägen in i badrumsskåpet och har redan börjat användas. Några nya favoriter som jag också hunnit prova är Vitamin C Energizing Face mist och Mango Lip butter. Båda doftar ljuvligt! Det ska bli roligt att prova alla övriga produkter, men jag är nog lite extra nyfiken på ansiktsmaskerna och hårprodukterna. 

Och just det! Kalendern innehöll även en bonuslucka för juldagen. Där i gömde sig Drops of youth. Kan man väl behöva när man närmar sig 30 kanske?!

(null)
(null)