Mammaträning
Dagens aktivitet blev en tur till Number One Gym för premiär av deras nya gruppträningsklass för mammor. Fyra mammor och fyra exemplariskt duktiga bebisar blev vi. Undrar om det alltid kommer gå lika smidigt, eller om det kanske var nybörjartur?

Det är synd att inte alla gym erbjuder mammapass, för det är verkligen guld värt att kunna gå dagtid och ha bebis med när man är mammaledig. Visst funkar gym eller hemmaträning också med småbarn, men det är ändå skönt att få bara träna utan att tänka så mycket ibland. Måste ju vara det bästa med gruppträning?! Som nybliven mamma (även om det är andra barnet) uppskattar man också att få ett pass som passar mammakroppen och att ha någon som är utbildad inom mammamage-träning som övervakar och har koll på en. 

Dagens pass som hölls av Kristina föll mig verkligen i smaken. 45 minuter, varav lite drygt hälften bestod av aktiveringsövningar för bäckenbotten och den inre magmuskulaturen och andra halvan av cirkelträning med styrka och kondition blandat. Perfekt upplägg. Även om jag gått och tränat grundaktivering på annat håll och tränat lite hemma med MammaMage-appen så känner jag att det är bra att repetera och hålla i den typen av träning också. Samtidigt skönt att få lite "riktig" träning också och få svettas och flåsa lite. Ser redan fram emot nästa vecka!

Nya träningskläder dagen till ära. Det syns inte riktigt på bilden, men tightsen som heter Shiny tights och kommer från Röhnisch är verkligen shiny. Glittrar! Skönaste jag haft dessutom. Klick, klick och så är de på väg hem till mig i ytterligare en färg! Även linnet är från Röhnisch och är en storfavorit, har det i fyra färger och dessutom motsvarande modell som t-shirt i två färger.
Och här är han. Snällaste killen. Låg så glatt på sin filt och grejade med sina saker under hela passet. Världens gladaste.