Hej sjukstuga
Förra veckan drog vardagen igång för oss. Åter till förskola och jobb. Det varade inte så länge, men det är en annan femma.

Efter 8 lediga veckor för barnen var det slut på det roliga och åter till verkligheten. Selma har tjatat om förskolan och kompisar ända sedan vecka 30 när jag hade en paus i semestern och jobbade. Orättvist att jag skulle få gå till förskolan tyckte hon, när hon var tvungen att vara hemma. Om hon bara visste hur gärna jag hade bytt med henne hehe.
Hur som helst. Mycket roligheter har hunnits med under sommaren och det var faktiskt lite skönt att komma igång med vardag och rutiner. Sommarvärmen gav ju ändå upp för flera veckor sedan dessutom. 

Däremot så tog det inte ens hel vecka innan Noel blev hemringd med snorig näsa och ytterligare ett par dagar senare var det min tur. Det är faktiskt min första förkylning år 2021, så jag kan inte ens klaga på mitt immunförsvar. Så här är vi alltså nu, i sjukstugan. Hoppas inte att hela hösten och vintern ska behöva se ut såhär... Den som lever får se.

Och just det! Jag testade negativt för covid, så en liten ljuspunkt i tillvaron åtminstone. Tänk vilken ödets ironi det hade varit, om jag gått och fått covid samma vecka som jag tagit andra dosen av vaccinet. 

Lilleman och jag i sjukstugan. En hel del film blir det. Idag såg vi "Luca". Väldigt bra!