Julafton 2021
Så kom dagen barnen har väntat, och väntat, och väntat på. Julafton. Packat med julklappar under granen och väldigt förväntansfulla barn. Så mycket klappar och socker tror jag inte de varit med om på en och samma dag tidigare, och det märktes vid läggdags. Det var två trötta kids, minst sagt.

Dagen blev allt de kunde önska i alla fall. Det bästa vara väl kanske att faktiskt få vakna till en vit jul?! Riktigt härligt. Maten, glöggen, julgottet och Kalle anka var såklart inte fel det heller. En lyckad dag överlag och barnen är toknöjda med sina julklappar. Temat var helt klart Frost för Selma och Paw patrol för Noel. Full pott! Inte helt enkelt att slita dem från alla roliga prylar för att gå och sova.

Passar på att önska er en riktigt GOD JUL eller god fortsättning kanske vid det här laget. Så snart lilleman somnar om efter ett uppvak med kisspaus här ska vi fortsätta kika på Tomten är far till alla barnen, och sen krypa till sängs och se klart sista avsnittet av Snöänglar som jag somnade ifrån igårkväll.

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Både mina och barnens julkläder är från Newbie. Älskar deras julkollektioner, så himla fina.