Veckan som gått
Oklart var tiden tog vägen den här veckan, men fort gick den!

Jag anmälde Saga till en grupp Babyrytmik som ses sju tisdagar nu under våren, så den var vi på i tisdags. Onsdagen bjöd på vårt första besök på Bebisbibblan tillsammans med Amanda och Freja, och torsdagen blev något av ett kaos då vi först försov oss och mitt i stressen ringer förskolan och meddelar att ett barn har kräkts där. Jahopp då blev det tidig helg då! Vi har bett dem att gärna meddela om det går "allvarligare" sjukdomar, så att vi kan hålla oss därifrån då nu när jag ändå är föräldraledig. Gjorde samma när Noel var liten och jag var föräldraledig med honom. Rätt skönt om man kan ducka till exempel magsjukan om man har möjlighet tänker jag. Vi checkade dessutom av den hela familjen för någon månad sedan, så vi slipper den mer än gärna nu… Bara hoppas att det hinner lägga sig över långhelgen nu.

Hur som helst. Fredagen innehöll efterlängtat besök av barnens älskade Mange och vid lördag lunch lämnade jag av alla tre barnen hos mina föräldrar och åkte till Spakällan medan Jimmy slipade altanen. Jag vann ett presentkort i en Instagramtävling på Skandiamäklarnas konto i julas och passade på att utnyttja det för en ansiktsbehandling. Trevlig vinst måste jag säga. Behandlingen hette Ansiktsbehandling ekologisk och var en kortare variant, men väldigt bra. Varför tänker man efter varje gång att man ska unna sig sådant oftare, men så blir det ändå inte av?
Väldigt skönt att det blev av nu i alla fall. Mitt ansikte behövde pysslas om lite och bara att få ligga där på värmedynan och få lite nackmassage var ju magi för en stel person som mig. MAGI.

Det var den veckan det. Valborgsmässoafton blev lugn. Tändningen av brasan var så den här närmast, så vi hoppade över det för barnens skull. Kanske att vi satsar på att åka till någon annan del av stan nästa år där de tänder tidigare. I år fick det duga med den obligatoriska korvgrillningen hemma.

(null)