En går och en är nappfri
Det händer grejer i casa Palmgren/Nilsson. Idag slog vi till på två stora händelser. Selma gav bort sina nattnappar och Noel släppte äntligen taget och började gå helt på egen hand. Hallelujah moments för barnfamiljen!

Parken zoo öppnade för säsongen denna helg (med restriktioner pga covid-19 såklart) och Selma har ända sedan slutet av förra sommaren då bästisen lämnade sina nappar till djuren där pratat om att hon också ska göra det. Så nu hände det! Senaste tiden har hon endast haft napp på natten, men i torsdags slog vi in dem i ett litet paket som hon haft bredvid sig i sängen sedan dess och idag alltså lämnat i ett litet hus i barnens zoo. 
Hur det gått? Över förväntan måste jag säga. Hon hade lite svårt att komma till ro första kvällen så vi fick för ovanlighetens skull sitta hos henne tills hon somnade, men själva sömnen har varit bra samtliga nätter. Så stolt över henne. Stora tjejen.

Och så lillemannen då. Noel, min Noel. Några stapplande steg har vi fått honom att ta emellan oss, och så även idag. Men så efter middagen ikväll så bara gick han. Något lossnat och så bara hände det. Jag som varit så övertygad ända sedan han började ställa sig upp tidigt att han också skulle gå innan han fyllde 1 år. Icke. 13.5 månader blev det. Plötsligt känns han så himla, himla stor.

En bra söndag kan man säga!

(null)