Lillebrors bröllop
Så, igår onsdag var det dags för bröllop. Min lillebror Jesper och hans Rebecca blev Mr & Mrs Lodin och dagen var magi på alla sätt och vis. 

Otroligt fint allting, från miljö till mat till personal på plats osv osv. Vi höll till på Larssons lada i Nykvarn, med en supermysig vigselplats i en skogsdunge och sedan lunch i deras lokaler. Otroligt mysigt ställe! Förutom event och bröllop har de helgöppet för lunch och fika (även hundvänligt med egen hundmeny för de som är intresserade av det!), så det måste definitivt bli fler besök där. Perfekt idylliskt litet utflyktsmål! 

Det var ett litet bröllop för endast allra närmsta familjen, så det var brudparet med föräldrar och syskon. Alldeles lagom och barnen hade superkul. Vi var lite oroliga att det skulle bli långtråkigt för dem, men de var sysselsatta hela tiden och tyckte överlag att dagen var toppen. Vi saknade dock pappa/morfar som fick avstå och sitta på Strömsholm och oroa sig med skadad katt. Världens sämsta timing, men vad ska man göra… Ledsamt på en så fin dag.

Kvällen spenderades hemma hos de nyblivna Lodins med goda drinkar, tilltugg och korvgrillning på altanen. En omgång kubb också såklart, vilket nog var höjdpunkten enligt Selma. Hon kan fortfarande inte förstå varför den utklassade killsidan inte ville spela ytterligare en omgång??

Här kommer ett bildregn från dagen! Kan vi ta en sekund för Beccas klänning? Dröm!

(null) 
(null)     
(null)
(null)         
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)