It all has come to an end
NYÅRSAFTON NU DÅ !
Mindre än 23 timmar kvar till det nya året och har fortfarande inte planerat morgondagen riktigt. Känns sådär. Klockan ringde 9 imorse och då var det bara att pallra sig upp och duscha, käka frukost och sen åka ner till Hälsostudion för att plocka och färga fransar och bryn lagom till nyår och allt. Väldigt skönt även om man får en smärre chock varje gång man går förbi en spegel.
Sedan var det vidare till stan för att inhandla något passande att ha på sig imorrnkväll. Vilket som sagt inte är det lättaste när man knappt vet vad man ska göra ens. Vill minnas att det var exakt samma sak förra året. Kunde ju tycka att man borde lärt sig något då och fixat allt tidigare det här året men nejnej. Varför bryta en tradition liksom? Överskattat att vara ute i god tid. Efter mycket letande blev det iallafall en svart klänning och lite smycken till det så det får duga. Fick senare sällskap av Madde och Becca så vi gick till Waynes för en sen lunch och lite tjejsnack. 

Lite segt att vara ute i sista minuten..  Nästa år ska jag verkligen planera månader i förväg så man slipper stressen i slutet. Kanske kan bli ett bra nyårslöfte.. Har tre olika alternativ bara gällande middagen så det blir väl helt enkelt att se vart fötterna bär. Ska nog testa att sova på saken.
Natti<3