10 år tillsammans
29 mars betyder årsdag och i år firar vi alltså 10 år ihop, jag och J. Hur galet? Känns som en evighet och som fem minuter på en och samma gång. 

Vi har hunnit med en hel del på 10 år ändå får man väl säga. Två flyttar, många resor, jag har gått en hel högskoleutbildning, och sist men inte minst två barn då. Inte så illa. 

Hur vi firat? Ja... Selma vaknade med feber sent igårkväll, vilket betyder båda barnen hemma hela den här veckan i enlighet med de senaste restriktionerna. Dessutom hade vi folk här som installerade en luftvärmepump mitt i allt, och som om inte det vore nog så startade vi Mimmi Kapells 60 days challenge Part two idag. Inget storslaget firande med andra ord, men förhoppningen är att ta igen det på fredag om inte hela familjen ligger sjuk då. Håll tummarna för oss!

2011 var det inne med studiofotograferingar och vi var inte sena på bollen. Modeller för en dag.
2020 blev det en lite mer corona-anpassad fotografering, vilket påminner mig om att det är hög tid att börja undersöka möjligheterna för en liknande fotografering i år. Det är inte så ofta vi fastnar på bild hela familjen annars!