Sommarens sista suck
Augusti är ju alltid spännande, liksom blir det högsommar eller blir det höstrusk?? Förra årets upplaga bjöd till 100% på det senare alternativet i vårt Etuna, medan jag nu sitter i en solstol i bikini och termometern visar 23 grader! 

Så, ingen bebis än alltså. Två dagar till beräknat datum och hittills nada. Kanske skönt med tanke på vädret, så man får njuta av sol och bad in i det sista. På torsdag, alltså på självaste bf-datumet, ska vi till barnmorskan för kontroll och se status. Jag tror 110% på igångsättning denna gång, så jag räknar med en eller två veckor till som gravid. Tack gode gud för att jag mår bra ändå.

Vi fördriver tiden i den eviga väntan i alla fall. Boar och grejar det sista, fixar i kaoset som är i väntan på att byggfirman är tillbaka från semestern och njuter av sommarens sista suck. Enligt schemat är vi inne på barnens (och Jimmys) sista lediga vecka nu, så har ingenting hänt på bebisfronten så drar vardagen igång på tisdag nästa vecka. Galet vad fort en sommar går ändå. 

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress