1-årskontroll på BVC
Igår hade vi 1-årskontrollen bokad på BVC. ETT ÅR? Fattar fortfarande ingenting.

Läkarkontroll, vaccin samt vanliga längd- och viktmätningarna för lillemannen alltså. Han tog det hela som den glada lilla filur han är. Ett par tårar vid sticken men sedan var det bra. Nu när de var två så stack de i varsitt låt exakt samtidigt, så vi slapp i alla fall sticka-vända-sticka igen-processen. Ingen feber eller något fick han heller så natten blev som vanligt trots vaccineringen. Allt annat såg också bra ut.

Vad gäller längd och vikt så har han dragit i ordentligt. Så gott som ikapp syrran på båda punkterna, heja! 10.3 kg och 78 cm. Stora lilla människa.

Annars då? Glad och busig som vanligt. Äter bra, gärna själv och med hela kroppen men det gör väl till. Lika roligt att torka leverpastej ur håret efter varje mellis, hehe... Lära gå-vagnen är hans bästa grej just nu. Sinnesjukt vad snabb han är med den och svängarna går som en dans. Några sekunder kan han stå fritt, men oftast sätter han sig ner så fort man slipper honom. Dock börjar han bli väldigt stadig att gå och endast hålla i en hand, så jag tror inte att det är långt borta. Däremot får jag nog tänka om vad gäller att han ska lära sig gå innan han fyller 1 år. Tajt med tid nu kan man säga! 

Charmören, solstrålen, busfröt. Kärt barn har många namn. Riktig gullunge är han i alla fall. Glad i livet.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress