Shoppingdag
Efter några dagar hemma var det väldigt skönt att lämna huset för lite ärenden. Vi har totalt vänt på dygnet under julen och jag är verkligen helt dagvill. Måndag eller fredag, jag har ingen aning. Knasig, men också lite skön känsla.

Vi jobbar på att vända tillbaka lite nu och steg ett har varit att ställa väckarklockan på morgonen så att vi inte sover till 10. På tal om det så är det lite med skräckblandad förtjusning som jag inväntar lillebrors ankomst. Kommer han att vara en morgonpigg rackare, eller en sömnälskare som syrran? Tänk er vilken chock vi kommer att få om han är en sådan som tar morgon vid 05... Gode gud.

Hur som helst, vi kom iväg till Västerås idag. Jimmy hade lite ärenden där och så passade vi på att ta Ikea-varvet och en sväng på Erikslund. Skönt att komma ut lite, och vi fick med oss en del bra från Ikea. Hämtade även ut ett par paket med barnkläder som jag shoppat på mellandagsrea på hemvägen. 
Någon mer som fyndat?

Som om hon kunde känna det på sig så vaknade hon i sekunden kanelbullarna landade på bordet. Espresso house har de godaste bullarna!

Sarah

Det är så lätt att vända på dygnet :) Bra timing och vakna ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress