Första gymnastikuppvisningen
Efter uteblivna uppvisningar under pandemin så blev äntligen hennes första gymnastikuppvisning gjord igår. Så stolt Selma (och mamma)!

Terminen är inte riktigt slut än, då två tillfällen återstår, men snart är hennes andra omgång gymnastik avklarad. Hon går i en av IK Eskilstunagymnasternas grupper som heter Lille skutt och det är gruppen för de yngsta gymnasterna. Mycket lek och hinderbanor. Hon gillar det och har blivit bra på så många av övningarna! Vi får se hur hon känner inför höstterminen, om hon vill fortsätta i Lille Skutt (föräldra- och barngympa), levla upp ett snäpp till nästa grupp där föräldrarna inte är med utan får vara åskådare eller om hon inte vill fortsätta alls. Det är ju en hel sommar kvar, så hon får tid att fundera. 
Nu i helgen ska hon dessutom testa på fotboll då Skogstorp drar igång ett lag för pojkar och flickor födda 2017. Jag hoppas att hon fastnar för det faktiskt, så bra med en utomhussport och vi har så nära till planerna här så det kunde inte passa bättre. 

Det var en kort uppvisning för småttingarna, där de fick visa sina skills i en liten hinderbana. Så duktiga allihopa som deltog! Men herregud de äldre grupperna… Häftigt att se alla volter och grejer, men hur livrädd hade man inte varit som förälder??
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress