Hej mitt vinterland!
I grund och botten är jag nog en sommarmänniska, föredrar helt klart barmark, sol och värme. En dag som idag, när solen lyser från en klarblå himmel, temperaturen ligger kring 0 och snön glittrar fint så är jag däremot beredd att säga att jag älskar vintern. Så mysig årstid ändå!

Vi tog oss ut i trädgården på baksidan på förmiddagen och åkte pulka, grävde i snön och blåste såpbubblor. Selma gillar utelek och jag gillar att hon gillar det, så det är bara att uppmuntra. Såpbubblor är grymt på vintern upptäckte vi på jobbet i veckan. Bubblorna fryser till litegrann och blir hur fina som helst. Tips!
När det gäller pulka så har vi hittills den här vintern bara använt hennes babypulka från förra året, hon sitter bra i den när man drar runt henne på plan mark. Ska försöka ta oss i kragen och köpa en snowracer snart. Inte för att jag och magen får plats bakom henne, men Jimmy får väl åka. Tror att hon skulle älska att åka i backe om någon åker med henne!

Förresten, tips på bra utekläder för vuxna? Både för vinter och vår/höst? Skulle behöva både bra skor och överdrag/termo-kläder. Tipsa gärna!

(null)

(null)

(null)

(null)

Malin Rosö

Så härligt med utelek! 😍 jag har termobyxor och vinterkängor från engelsons, har funkat prima 👍

Svar: Tack för tips, ska kolla in det 😀
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress