Klappar till hjältarna
Idag lämnar Selma varsin liten julklapp till sina pedagoger på förskolan. Ett fint sätt att visa vår tacksamhet för det grymma arbete de utför.

Det är verkligen inte ett måste, och det är verkligen ingenting man förväntar sig. Jag vet det i egenskap av förskollärare. Däremot är det en väldigt fin gest och det är alltid lika roligt att få uppskattning för det jobb man gör. 

I Selmas fall är jag så himla tacksam för att hon fick plats på just den förskolan och på just den avdelningen. Vår Selma som varit så blyg och nästan rent av rädd för andra barn, och som var så hjärtskärande ledsen vid första lämningarna på föris. Hon har nu utvecklats till en betydligt tuffare lite dam, som springer skrattande in på förskolan varenda morgon och knappt vill gå hem på eftermiddagarna. Hon har fått några riktigt fina kompisar där som hon gärna vill krama och vinka hejdå till vid hemgång, och är inte alls lika blyg som innan hon började. Språket kommer mer och mer, och de senaste veckorna har hon börjat bli den busiga tjej som vi känner från hemma även på förskolan. Det är bra, det betyder att hon trivs och är trygg där. Älskar att se det. Därför vill vi självklart visa vår tacksamhet till de hjältar som tar hand om henne varje vardag medan vi jobbar, och knåpade tillsammans ihop en varsin liten presentpåse innehållandes te, juleskum och en ljuslykta. Selma är mäkta nöjd med att ha klistrat dit klistermärken på varje paket.❤️

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress