Julen 2018
De senaste dagarna har bara swishat förbi i ett rasande tempo. Det är ju lite så med julen, man räknar ner till den i flera veckor och så är själva julafton förbi alldeles för snabbt. Jag hann inte ens kika in här för att önska er god jul. Hoppas att ni har haft en underbar jul i alla fall!❤️

Vi trodde faktiskt att självaste julafton skulle bli ett megafiasko när vår lilla stjärna totalt vägrade att sova på dagen. Vi hade planerat så bra med tiden för gästernas ankomst, men återigen har vi fått bevisat att man definitivt inte kan bestämma när ett barn ska sova. Det löste sig till slut ändå, men gästerna fick komma en halvtimme senare än planerat.
Det blev en jättemysig dag med nära och kära och löftet om "inte så många julklappar" sprack såklart i år igen. Selma var i himmelriket av fina klappar. Tack till alla er som skämde bort henne! Gissa om det har lekts loss här hemma senaste dagarna.

Hur det gick med jultomten då? Prima ballerina. Konstigt nog så blev hon inte ens blyg, utan svarade när han pratade med henne, sa tack tack till varje klapp och gav till och med en kram när han gick. Över förväntan alltså. Sedan att hon pekade på sin morfar resten av kvällen så fort någon nämnde tomten är ju en annan femma. Kan en donna på 1 år och 9 månader verkligen genomskåda jultomtebluffen? Tydligen. 

God fortsättning raringar!

Det fina med att vara gravid samma årstid nu igen är att jag har kvar alla kläder. Som jul- och nyårsklänningen jag inhandlade på Lindex 2016. Kommer väl till pass även i år!
(null)
(null)
Världens goaste unge, i klänning från Kappahl, guldskor från H&M och rosett från Livly.
Julaftonens fördrink blev "glubbel", för mig alkoholfritt bubbel med en citronskiva.
(null)
(null)
Vi körde knytis där vi splittat ansvarsområden mellan alla gäster även i år, så smidigt!
(null)
(null)
(null)

Sarah

Kul att få se massa julbilder :) Najs att du kan använda samma klänning igen :)

Svar: Faktiskt, glad att jag sparade alla gravidkläder :)
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress