Långhelg med familjen
Var tredje fredag slutar jag jobbet vid lunchtid och det är så mycket värt tycker jag. En hel eftermiddag som man faktiskt hinner göra något med barnen.

Nästan obligatoriskt med besök i pulkabacken en dag som denna va? Många minusgrader (för att vara i denna del av landet), men så soligt och härligt. Vi mötte upp barnens farmor och Nicke och fick därmed sällskap i backen. Riktigt bra start på helgen och den känns så mycket längre när man får halva fredagen på köpet. På måndag är dessutom barnens förskola stängd för planering, så vi har långhelg på riktigt här. 

Önskar er en fortsatt fin fredag!

(null)

(null)
Barnens fina (och varma!) kläder används flitigt nu. Skönt att de fick komma ur garderoben, äntligen. Vinteroverallerna är från Polarn o Pyret, likaså ullmössorna och polokragarna, vantarna från Kuling (tips, vantar med dragkedja underlättar påklädningen ENORMT!), och skorna är Kavats populära modell Yxhult. Båda har även Polarn o pyrets ullstrumpor samt Kappahls underställ i ullmix och fleeceset under. En riktigt bra outfit för en dag ute i -10 grader.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress