Alla hjärtans dag
Har ni firat kärlekens dag idag? 

Ett kommersiellt påhitt och en töntig grej att fira kan man ju få tycka om man vill, men jag ser det som en chans att göra något mysigt med den eller de man tycker om. Finns inga dåliga tillfällen att skämma bort någon. Vi bokade bord på Pinchos för oss tre i familjen och fick en härlig kväll där. Att Selma ens somnade senare på kvällen efter allt gottis är ett under. Hon fick faktiskt sin första godisupplevelse i form av ett Kinderägg. "Barnens favorit" i Pinchos dessertmeny består av en liten skål vaniljglass med kolasås och just ett Kinderägg vid sidan av. Jag hade faktiskt tänkt smuggla ner det i väskan, men hon pekade och ville ha, så vi delade det. Choklad var tydligen en hit! Hon är mamma upp i dagen. 

Vad gäller presenter så har jag och Jimmy slutat köpa till varandra sedan Selma kom, så nu lägger vi krutet på henne istället. Det blev en tygpåse med Bamse och alla hans vänner på, innehållandes lite smått och gott som hon gillar och behöver. Allt med Bamse går hem hos Selma, så hon blev såklart också jätteglad för paketet med Bamsekläder i som hennes mormor köpt till henne. Att mormorn även hade med sig te, praliner och semlor till mamman var ju inte tokigt heller. En väldigt bra alla hjärtans dag!❤️

(null)
(null)
(null)
(null)
Matvraket❤️ Sittningstiden på två timmar räckte inte riktigt till för oss. Sedan att hon mest åt popcorn, pommes, hamburgerbröd och godsaker är en annan femma. Det är ju ändå inte varje kväll vi äter ute!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress