NOEL
Äntligen har vår lillebror fått ett namn. Det var långt ifrån självklart och vi har betat av otaliga alternativ innan vi äntligen kom fram till ett beslut. Faktiskt så fick storasyster utslagsrösten.

Så säg hej till Noel! Vi ville ha ett namn som klingar bra ihop med Selma, alltså gärna lite åt det gammaldags hållet och som allra helst inte ligger alldeles för långt upp på namntoppen. Samtidigt ville vi inte ha något för ovanligt heller. Med Selma var det självklart att hon skulle heta Selma eller Saga redan innan hon föddes, så även om vi drog ut lite på beslutet och på att skicka in papprena så var vi ändå säkra på att det skulle bli något av de två alternativen. Nu var det ett helt blankt papper och vi har känt på massor av alternativ innan Noel ens kom in i bilden. Stort tack till alla er som kommit med fina förslag både här och på Instagram! 

Noel blev alltså det vinnande tipset (Tack världens bästa Madeleine!) och Selma nappade direkt. "Bor" har blivit "Noe". Namnet kommer från det franska ordet för jul, noël, och själva ordet härstammar från latinets ord för födelse. Namnsdag har han den 22 juni.

(null)

(null)

(null)


theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {[email protected]} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare.
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {[email protected]}

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress