Tankar om syskonvagn
Min första spontana tanke när vi fick veta att Selma ska bli storasyster var att vi måste sälja vår Buffalo och köpa en Donkey Duo istället. Jag mejlade till och med företaget i Holland som vi beställde Buffalon från för att få prisförslag på en syskonvagn.

Sedan började vi tveka... Behöver vi verkligen en syskonvagn? Kommer Selma vilja åka överhuvdtaget, hon som helst går redan nu? Fast hon kommer ju förmodligen fortfarande sova på dagen under nästa år, så hur gör vi då om vi inte har en syskonvagn? Tusen frågor och inga vettiga svar. Buffalon är en jättebra vagn och vi köpte den ny med en massa tillbehör, så det känns trist att göra sig av med den. Därför har vi landat i att behålla den men köpa en ståbräda med pall till om Selma behöver vila benen. 

Men! En syskonvagn blir det nog ändå. Till våren släpps nämligen Babyjoggers nya City Tour Double, alltså vår grymma resevagn fast i dubbelvagn. Jag har fått en hint på Instagram om att den finns som demo-ex på barnmässan i Stockholm, så jag är så spänd på att klämma och känna. Tänker att den vore toppen att ha vid de tillfällen man är iväg heldagar och Selma behöver vila benen eller sova. 

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress