Jobbvisit
Kalashelgen är över och oj vilken trött tjej vi hade här hemma efter alla gäster, tårta och fina presenter. En väldigt lyckad helg och jag är så himla tacksam för allt och för alla de fina människor som mitt barn (och jag) har i sitt liv. Guld värt!❤️

Tyvärr gjorde min förkylning en härlig comeback som start på den nya veckan. Lite som om jag satte den på paus under helgens kalasande och nu återkom den med dunder och brak. Typiskt. Lite panik har kag allt över tajmingen... Måste verkligen komma igång med löpningen nu. Snart bara 5 veckor kvar till lopp. Vet inte alls hur det ska gå ihop sig, men det är heller ingen idé att stressa fram något och riskera att bli ännu sjukare eller åka på något annat otrevligt. Jag får snällt vänta och hoppas på att få till ett gogging-pass (gå+jogga) senare i veckan.

På tal om nedräkning förresten... 20 dagar kvar av min mammaledighet. Vi har varit förbi jobbet på förmiddagen idag för lite ärenden och måsten. Roligt att träffa alla, och jag är faktiskt riktigt pepp på att komma tillbaka nu. Slutet på en era och början på en ny. Hur trött jag kommer att vara de första veckorna vill jag inte ens fundera över. Det är viss skillnad på ett och på 35 barn, hehe.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress