Säsongskort i djurparken
Årets bästa investering hittills måste vara våra säsongskort på Parken Zoo. Jag har redan använt mitt så pass många gånger att det är värt det, och då har sommaren knappt ens börjat. Lyx att ha en djurpark i stan!

Att få egentid med min lilla prinsessa är så mycket värt nu när jag jobbar heltid och hon är hemma med pappan. Hinner alltid träffa henne ett par timmar om kvällarna, men då gör man ju inte så mycket mer än att förbereda middag, äta och sedan börja med kvällsbestyr och nattning. Klart helgerna blir mer värda då och vårt nya favorithäng är Parken Zoo. Vi var ändå i krokarna under söndagen, så vi passade på att titta på djuren, träna på att gå och mysa med glass. Det är det som är det fina med att ha säsingskortet tycker jag, att man kan åka dit bara ett par timmar och lulla runt. Betalar man inträdet vill man ju annars utnyttja det och maxa tiden. Nu kan vi åka dit många gånger istället! 

Nästa gång ska vi testa nöjesparken! Det blir spännande att se om det är hiss eller diss enligt den lilla familjemedlemmen?

Selmas favorit? Aporna!
Min favorit? Surikaterna!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress