Roadtrip till Ullared
De flesta har nog ett par veckor kvar på jobbet, men jag har redan checkat ut och gått på semester. Galet skönt, trots att jag inte jobbat mer än ett par månader efter föräldraledigheten.

Eftersom min andra halva är pappaledig hela sommaren så valde jag att dela min semester och köra två veckor ledigt nu, jobba två veckor av sommarsammanslagningen (förskolan jag jobbar på slås ihop med några andra v.28-31 och håller till på "grannförskolan") för att sedan ha ytterligare två veckor ledigt. Känns faktiskt bra att göra så, även om det blir lite hattigt fram och tillbaka. Blir som att sommaren blir lite längre på något sätt.

Hur som helst så har vi en del roligheter planerade, och först ut är den årliga trippen till Gekås Ullared. Vi åkte hemifrån i förmiddags och hann med ett varv på barnavdelningen innan middag på hotellet. Det blev en hel del kläder till Selmas växalåda, både fina plagg och praktiska basplagg som kommer att bli perfekta till förskolestarten i augusti. 
Imorgon satsar vi på ett varv på avdelningen för barnytterkläder och ett snabbt varv i övriga varuhuset. Det enda jag har på min lista är böcker inför semestern. Läste ut min senaste igår och står nu helt tom, så det behövs lite nytt.
(null)

(null)

JUNITJEJ

Jag älskar Ullared!

Svar: Jag med! Särskilt barnavdelningen😍
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress