Veckan på Teneriffa
Det är hög tid för en sammanfattning av Teneriffa-resan nu när vi landat i vardagslivet och varit hemma en vecka. Vi hade världens bästa vecka och jag tycker att det var en av våra bästa resor både vad gäller resmål och väder. Oavsett så kommer det alltid att vara ett minne för livet eftersom det var vår första resa med Selma.

Teneriffa som resmål:
Teneriffa ligger ca 5.30 timmar bort med flyg, vilket är helt lagom i min värld. Vi bokade ju ett all inclusive-hotell och hade därmed inga större ambitioner på att lämna det under veckan där, och det gjorde vi inte heller. Dock fick vi faktiskt också uppleva Playa de las Américas i och med att vi blev flyttade dit vid flygförseningen hem. Överlag är det ganska likt Gran Canaria och andra resmål där i krokarna. Vädret (i mitten av januari) var perfekt både för oss och Selma, med en temperatur på 21-23 grader kvällstid och gissningsvis 27-28 i skuggan dagtid. Som en riktigt bra sommardag i Sverige helt enkelt.

Lite kort om hotellet:
Hotellet bokade vi via Ving och det heter Bahia Principe Tenerife och har all inclusive som standard. Har ingenting att klaga på alls faktiskt. Maten var jättebra både för oss och Selma, hela anläggning ren och fräsch vid alla tider på dygnet och servicen helt felfri. När det gäller just maten så fanns en stor bufférestaurang, en poolbar med lättare tilltugg och två stycken á la carte-restauranger (mexikansk och asiatiskk). Förutom det hotellet har man också tillgång till grannhotellet Bahia Principe Costa Adeje när det gäller allt utom bufférestaurangen. Ytterligare två á la carte-restauranger finns att välja på där (italiensk och något mer).
Båda hotellen hade en varsin uppvärmd pool med en temperatur på ca 30 grader, för barn hade miniklubben med Lollo och Bernie en hel del aktiviteter och för vuxna fanns spa och gym samt minigolf och tennis. Hotellområdena var stora och luftiga, vilket var perfekt för barnvagnspromenader. Vi kunde inte vara mer nöjda!

Mer om att resa med barn kommer i ett eget inlägg under morgondagen!

(null) 
(null)     
(null) 
(null) 
(null)
(null) 
(null) 
(null)
(null)     
(null)     
(null)     
(null)     
(null)     
(null)     
(null)     
(null)         
(null)

(null) 
(null) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress